Laddar...

Är ni en förening som letar efter en ny tränare? Då har vi en enkel och smidig lösning för er – gör anspråk på er förening!

Att göra anspråk på en redan publicerad förening innebär att ni tar över ansvaret för föreningen. Genom att göra anspråk blir ni en potentiell arbetsgivare och får snabb tillgång till tränarprofiler som matchar era krav och önskemål.

Fördelarna med att göra anspråk på er förening är flera. För det första sparar ni tid och energi genom att slippa skriva en ny föreningssida och vänta på att den ska publiceras. Genom att göra anspråk kan ni även snabbt komma i kontakt med tränare som redan finns på plattformen och har visat intresse för liknande uppdrag.

Att göra anspråk innebär också att ni markerar er som en seriös och engagerad förening. Genom att ta initiativ till att hitta en tränare visar ni att ni tar tränarrekryteringen på allvar och att ni är aktiva i att utveckla er förening.

Så hur går ni då tillväga för att göra anspråk på er förening? Det är enkelt! Klicka på länken “Gör anspråk” vid er förening och följ sedan instruktionerna på sidan som följer. Så varför vänta? Gör anspråk på er förening och få en smidig och effektiv väg till er nästa tränare. Ge er förening bästa förutsättningar för framgång genom att vara en attraktiv arbetsgivare och dra nytta av redan tillgängliga tränarprofiler.

Lycka till med er tränarrekrytering!

Just nu finns det inga fler föreningar att göra anspråk på. Återkom senare, vi lägger till nya föreningar varje vecka.
Fotbollstränare sökes, lediga fotbollstränare, Hitta lediga fotbollstränare