Laddar...

Minnen skapas

Det finns en plats på Bjärehalvön där minnen skapas – platsen heter Örebäcksvallen Båstad, som ligger ljuvligt placerad mitt i centrala Båstad, precis intill strandkanten av den ständigt rinnande Örebäcken.

Örebäcksvallen Båstad

Hemmaplan för fotbollsklubben Båstads GIF, är känt för sin historiska betydelse och det 20190414 080648805 iOS - CoachListerstora stödet från lokalbefolkningen. Under åren har anläggningen varit en symbol för klubbens utveckling och en plats där minnen skapas.

Historien om Örebäcksvallen sträcker sig långt tillbaka. Klubben grundades år 1933 och hade då sitt första hemmaplan vid en grusplan i Båstad. Efter framgångsrika år fick klubben år 1957 möjlighet att ta i bruk Örebäcksvallen, en modern anläggning för den tiden. Den uppfyllde alla krav för att hålla högsta nivå för lagets matcher.

Stödet från lokalbefolkningen har alltid varit en viktig del av Båstads GIF:s framgångar. Trogenhet och engagemang hos supportrarna på Örebäcksvallen har skapat en fantastisk atmosfär under matcherna. Den närheten mellan spelare och fans är något som många andra klubbar avundas.

Landslaget i fotboll

I dag är Örebäcksvallen en modern och väl utrustad arena vilket visat sig väl när herr och damlandslaget använder Örebäcksvallen som arena inför landslagens stora turneringar som EM och VM. Anläggningen har ocksåDSC 1755 - CoachLister genomgått renoveringar och uppdateringar genom åren för att möta de höga kraven som fotbollens utveckling har medfört.

Framtiden för både Båstads GIF och Örebäcksvallen ser lovande ut. Klubben fortsätter att arbeta hårt för att utveckla sina talanger och siktar mot att klättra i seriesystemen. I skrivande stund ligger föreningens herrlag i div 5 men siktar på att snart klättra och vara det ledande laget på Bjärehalvön. Örebäcksvallen kommer att förbli en viktig symbol för klubbens historia och en plats där nya minnen kommer att skapas.

Sammanfattningsvis har Örebäcksvallen i Båstad varit en central punkt för Båstads GIF:s framgångshistoria. Anläggningen har varit värd för historiska ögonblick och har alltid haft starkt stöd från lokalbefolkningen. Med en positiv framtid att se fram emot kommer Örebäcksvallen att förbli en ikonisk plats för Båstad och våra landslag.

Liknande nyheter att läsa

Fotbollstränare sökes, lediga fotbollstränare, Hitta lediga fotbollstränare