Laddar...

Mats-ola Borglund

Huvudtränare

Om Mats-ola

Jag är en erfaren fotbollstränare som dedikerat mitt yrkesliv till att hjälpa andra att nå sina mål och maximera sin potential, både själsligt och inom fotbollen. Som utbildad coach har jag en djup förståelse för individuella behov och utmaningar, och jag använder olika tillvägagångssätt för att stödja spelare och människor att övervinna hinder och nå sina bästa resultat.

 

Passion för fotboll

 

Min passion för fotboll sträcker sig långt tillbaka i tiden. Jag har haft förmånen att haft olika ledarroller inom fotbollsorganisationer och har också varit tränare för ungdomslag under många år. Genom dessa erfarenheter har jag fått möjlighet att utveckla både mina kunskaper och mina färdigheter inom fotbollsträning. Som tränare för ungdomslag har jag lärt mig att anpassa mig för att bäst stödja varje spelare individuellt. Jag tror starkt på att varje individ är unik och har ”en egen resa” att göra. Genom att lyssna på mina spelare och förstå deras ambitioner och utmaningar kan jag skapa en miljö där de kan växa och nå sin fulla potential.

 
Fotbollstränare sökes, lediga fotbollstränare, Hitta lediga fotbollstränare
 

Ständigt engagerad

 

Som fotbollstränare är jag ständigt engagerad i att lära mig och utvecklas. Jag håller mig uppdaterad med de senaste utbildningarna och forskningen inom området, och jag strävar efter att ständigt förbättra mina egna färdigheter. Jag är övertygad om att kontinuerlig utbildning och personlig utveckling är nyckeln till framgång som tränare.

 

Förutom att vara en tränare med fokus på individuell utveckling, är jag också grundare av CoachLister.se. Ett fritidsprojekt jag arbetat med i över två år och som nu lanserats som en tjänst till Sveriges alla fotbollstränare och idrottsföreningar.

 

Om du letar efter en tränare som inte bara har en djup förståelse för fotboll, utan också har erfarenhet av att stödja individer att nå sina mål och maximera sitt potential, så är jag tränaren för dig. Jag är passionerad, engagerad och alltid redo att hjälpa dig att nå dina bästa resultat inom fotbollen.

 

Kontakta mig gärna på CoachLister.se och se om jag är rätt person för att hjälpa dig att nå dina mål.

Egenskaper

  • Analytisk
  • Energisk
  • Föreningsmänniska
  • Lyhörd
  • Passionerad
  • Strukturerad

Arbetserfarenhet

2013-2017
Ungdomstränare
Båstads GIF

Ungdomstränare i Båstads GIF. P-12 till P-15

2017-2018
Assisterande tränare
Båstads GIF

Assisterade herrlaget i ett år.

2018-2022
Huvudtränare
Båstads GIF

Huvudtränare div 5 herrar.

2023-pågående
Huvudtränare
Vejby IF

Tränar nu mera Vejby IF i div 3.

Utbildning och träning

2016
UEFA-C
SVFF
UEFA-C i Förslöv
2017
UEFA-B
SVFF
UEFA-C i Tyringe

Fotbollsbilder

Plats
Ängelholm
Telefon
0725292520 072529**** Visa
Ditt län
Skåne
Din kommun
Ängelholms kommun
Din ort
Hjärnarp
Tränarerfarenhet i år
+10 år
Nuvarande uppdrag
Seniortränare
Kön
Herr/Pojk
Nuvarande division
Div 3
Nuvarande kontrakt utgår
October 1, 2025
Söker nytt uppdrag
Nej
Coachlister, Lediga fotbollstränare, Lediga tränaruppdrag

EN GEMENSKAP FÖR ER!

Vad fint att se att du hittat hit. Vår gemenskap finns till för tränare och föreningar. För att gemenskapen skall bli så bra som möjligt så är innehållet av största vikt.

PÅ MINDRE ÄN 5 MINUTER KAN DU GÖRA SKILLNAD

  1. Skapa en profil
  2. Ladda upp din profilbild.
  3. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  4. Skriv en kort beskrivning om dig själv